Afsnit 97: James Bond Podcast 28 - Bond Retrospektiv (330 min, 302 MB)

Vi står på grænsen til 2017 og efter et helt års rejse i selskab med den verdensberømte gentleman spion, er her et afsluttende farvel til vodka martini, Aston Martin og missioner på eksotiske locations.

Vi har i 2016 snakket om alle de 25 EON film, de to forsøg på at filmatisere Casino Royale i 1954 og 1967, samt Sean Connerys efternøler "Never Say Never Again". Det er blevet til mere end 216 timers snak om James Bond så vi syntes det var passende at give jer et sidste afsnit til at runde serien ordentligt af.
Vi har allerede dedikeret et afsnit til hver enkelt film, men hvordan ser det ud når vi sammenligner på tværs af filmene? Holder vores individuelle favorit Bondfilm, når man deler filmene op i deres kerneelementer?
Der bliver rangeret og diskuteret Bond i katagorierne; Bond skuespillere, Actionscener, Bond babes, Gadgets, Skurkens hemmelige base, Henchmen, Bonds hjælpere, Hovedskurken, Instruktørerne, Eksotiske locations, Musik, Sange, Nærkamp, Sindsyge Plot, Skurkens skæbne, Teaser, Titelsekvensen og mange mange flere.

For sidste gang byder Filmpodcast For Folket op til et spil baccarat i selskab med kvindebedåreren over dem alle, James Bond. Shaken, not stirred.

Dagens værter: Morsingboen, Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit